Duelul Instrumentelor și Artiști de Zece în aplicația Opera Copiilor 

 

Campania ,,Alo, Opera Copiilor?” a devenit îndrăgită de copii! În fiecare zi din timpul săptămânii, în intervalul orar 16:00 – 20:00, personajele Operei Comice pentru Copii așteaptă la celălalt capăt al firului apelurile copiilor. 

Programul săptămânii „Alo, Opera Copiilor?”:

Luni, 11 mai – Erus din musicalul ,,Erus și Valea Generozității”

Marți, 12 mai – Albă ca Zăpada din baletul ,,Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”

Miercuri, 13 mai – Pinocchio din baletul omonim 

Joi, 14 mai – Roua din musicalul ,,Erus și Valea Generozității”

Vineri, 15 mai – Peter Pan din musicalul omonim

 

Emisiuni educative, interactive și distractive! 

Opera Comică pentru Copii are o grilă de emisiuni diverse, educative și distractive. Emisiunile sunt disponibile gratuit pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii în ziua apariției, după care rămân accesibile oricând abonaților aplicației Opera Copiilor. 

 

Luni – Vineri (11 mai – 15 mai)

19:00 – Leapșa cu Gust, Emil Pantelimon și Laura Cosoi

19:30 – Cutiuța cu poezii, Claudia Ciobanu

Miercuri, 13 mai, 20:20 – Dezbatere LIVE Mădălin vs Emil: Uniforme școlare obligatorii? 

Vineri, 15 mai, 20:20 – Îmi place opera, invitat permanent maestrul Cristian Mihăilescu 

 

Sâmbătă și duminică, 16 mai și 17 mai  

17:00 – Duelul Instrumentelor 

20:20 – Artiști de 10,  soprana Felicia Filip și coregrafa Corina Dumitrescu 

 

Duelul instrumentelor a avut premiera weekendul trecut, când naiul s-a duelat cu saxofonul și vioara cu violoncelul. Cei doi câștigători, componenți ai orchestrei Operei Comice pentru Copii, care vor trece în următoarea etapă sunt aleși în fiecare vineri, după votul publicului. Intră și tu pe www.operacomica.ro și alege-ți instrumentul preferat.

 

Artiști de 10 este emisiunea care prezintă o serie de interviuri cu artiști lirici, coregrafi, regizori, dirijori sau scenografi. Primele două interviuri, moderate de Mădălin Guruianu, vor fi acordate de managerul Operei Comice pentru Copii, soprana Felicia Filip, și de coregrafa Corina Dumitrescu. 

 

Aplicația Opera Copiilor îți oferă spectacol la tine acasă!

În fiecare weekend, pe aplicația Opera Copiilor se publică două spectacole, în prezent sunt disponibile 22 de producții fermecătoare pentru copiii de toate vârstele. În acest sfârșit de săptămână, Opera Comică pentru Copii propune o atmosferă vieneză. Toate spectacolele sunt disponibile în ziua premierei în regim gratuit, în intervalul orar 11:00 – 14:00. 

 

Sâmbătă (16 mai) – 11:00 – 14:00 – opereta ,,O Noapte la Veneția”, în regia maestrului Cristian Mihăilescu

Duminică (17 mai) – 11:00 – 14:00 – baletul ,,Poveste Vieneză”, în regia și coregrafia maestrului Cătălin Caracaș 

 

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, a fost prima care a mutat întreaga activitate în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ”Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania ,,Alo, Opera Copiilor?” etc. 

 

Biroul de Presă OCC  

occ.revista@gmail.com     

0751.186.008