Aventura Parc OCC
Gen: Alte evenimente / Vârsta recomandată: +3 ani / Alta Sala

Program:
Vineri: 17:00 – 19:30
Sâmbătă: 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:30
Duminică:10:00 – 13:30

 

Aventura Parc, singura dedicată exclusiv copiilor, revine la OCC cu numeroase activități amuzante pentru cei mici. Copiii vor putea să încerce tirolienele și peretele de escaladă, dar și să își pună la încercare aptitudinile sportive, urmând cu atenție traseele marcate prin copaci. Aventura Parc se adresează tuturor copiilor cu vârsta minimă de 5 ani, iar biletul costă 25 de lei pentru 30 de minute de activitate, iar peretele de escaladă doar 15 lei.

Într-un decor de basm, oferind senzații pe măsură, AVENTURA PARC reprezintă un punct de atracție preferat de către copii, deoarece oferă posibilitatea de a experimenta în aer liber diverse activități sportive, în condiții optime și de maximă siguranță!

Pentru iubitorii de basme, de supereroi sau salvatori din filme, pentru cei îndrăgostiți de sport de cățărat și alte jocuri ale copilăriei ce presupun autodepășire și prudență, cu garanția andrenalinei în condiții sigure. Gândită și menită a fi o platformă educațională, stimulantă și interactivă pentru copiii mari și mici, Aventura Parc este concepută special pentru cei mai curajosi PITICI. Pe Corabia lui Peter Pan sunt disponibile 3 trasee pentru copii și adolescenți, cu grade de dificultate diferite, însă toate presupun responsabilitate, depășire de sine, echilibru, agilitate și concentrare. Fiecare traseu are ca bonus o tiroliană adaptată vârstei, iar un cățărat profesionist popte avea loc pe PANOUL DE CĂȚĂRAT al CURAJOȘILOR.

Ca să vă convingeți și mai tare, vă enumerăm câteva dintre provocările și atracțiile parcului PUNTEA FĂCUTA DE COPII, GOGOȘILE, BUTOAIELE CU OBSTACOLE, PODUL SUSPENDAT, TURNUL DE OBSERVARE, TURNUL DE CĂȚĂRAT, PODUL PIRAȚILOR, TIROLIANA MARE.

Siguranța și securitatea voastră sunt esențiale în această activitate,pentru noi astfel încât, după echiparea specifica activității derulate în parc, fiecare participant va avea parte de instructaj făcut de personal autorizat, timp în care îi este explicat modul de utilizare al echipamentului individual pus la dispoziție.

Vă așteptăm să pășiți în Ținutul de Nicăieri, chiar în curtea Operei Comice pentru Copii pentru a vă testa capacitațile fizice, în condiții de maximă sigurantă, pentru a vă antrena abilitățile și curajul, pentru a vă autodepăși și pentru a avea o experiență fabuloasă.

Vino cu prietenii, vecinii, colegii să te bucuri alături de noi în  week-end-uri!👍