Program
Abonamente

Timp de calitate împreună cu copilul tău

Abonamentul nu îți asigură doar o serie de bilete de intrare la spectacole cu preț redus și cadouri, ci TIMP DE CALITATE   copilul / nepotul tău! Urmând modelul teatrelor europene și răspunzând la solicitările publicului fidel, Opera Comică pentru Copii introduce în premieră 5 tipuri de abonamente pentru stagiunea 2016-2017. Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la 0751 186 028 sau în scris, la occ.abonamente@gmail.com.

OCC Bronze

1 loc pe rândul 2 de la balcon la 7 spectacole de weekend. Loc rezervat la spectacolele alese, intrare separată, newsletters săptămânal, sms dedicat, puzzle sau caiet-program la premierele stagiunii. Rezervare obligatorie a locurilor cu minim 7 zile înainte.  Participare automată la tombola anuală cu premii constând în 2 invitații la evenimente extraordinare organizate de Opera Comica pentru Copii. Valoarea abonamentului este de 100 lei și acesta este TRANSMISIBIL.

Comanda aici

OCC Silver

1 loc pe rândul 10 la 7 spectacole de weekend. Loc rezervat la spectacolele alese, intrare separată, newsletters săptămânal, sms dedicat, puzzle sau caiet-program la premierele stagiunii. Participare automată la tombola anuală cu premii constând în 2 invitații la evenimente extraordinare organizate de Opera Comica pentru Copii. Rezervare obligatorie a locurilor cu minim 7 zile înainte. Valoarea abonamentului este de 150 lei și acesta este TRANSMISIBIL.

Comandă aici

OCC Gold

1 loc pe rândul 2 la 7 spectacole de weekend. Loc rezervat la spectacolele alese, intrare separată, newsletters săptămânal, sms dedicat, puzzle sau caiet-program la premierele stagiunii.  Participare automată la tombola anuală cu premii constând în 2 invitații la evenimente extraordinare organizate de Opera Comica pentru Copii. Rezervare obligatorie a locurilor cu minim 7 zile înainte. Valoarea abonamentului este de 200 lei și acesta este TRANSMISIBIL.

Comandă aici

OCC Vip

1 loc pe rândul 1 la 7 spectacole de weekend. Loc rezervat la spectacolele alese, intrare separată, newsletters săptămânal, sms dedicat, caiet-program la premierele stagiunii, puzzle sau DVD la fiecare reprezentație.  Participare automată la tombola anuală cu premii constând în 2 invitații la evenimente extraordinare organizate de Opera Comica pentru Copii. Rezervare obligatorie a locurilor cu minim 7 zile înainte. Valoarea abonamentului este de 350 lei și acesta este TRANSMISIBIL.

Comandă aici

OCC Platinum

2 locuri pe rândul de protocol (rândul 9) la ORICE spectacol de weekend. Loc rezervat la orice spectacol, loc de parcare asigurat în curtea instituției, intrare separată, newsletters săptămânal, sms dedicat, nume inscripționat pe scaun și în foayer, câte un exemplar din toate materialele promoționale ale instituției: puzzle, tricouri, caiete-program, insigne, agende, DVD.  Participare automată la tombola anuală cu premii constând în 2 invitații la evenimente extraordinare organizate de Opera Comica pentru Copii. Rezervare obligatorie a locurilor cu doar 2 zile înainte. Valoarea acestui abonament de tip Mecena este de 5000 lei, și acesta este TRANSMISIBIL.

Comandă aici

Bilete individuale

Tariful pentru bilete individuale este valabil la toate spectacolele și este împărțit în 3 categorii:

Cat. VIP – Parter, rândul 1, Preț: 50 lei

Cat. I – Parter, rândurile 2-8, Preț: 25 lei

Cat. II-a Parter, rândurile 10-16, Preț: 20 lei

Cat. a III-a Balcon, rândurile 1-7, Preț: 15 lei

La premiere, prețul biletelor este 35 lei (cat. I), 30 lei (cat. a II-a) și 25 lei (cat. a III-a)

Program casa de bilete OCC:

Luni: închis;

Marți-Joi: 9-12;

Vineri: 9-12 și 16-19;

Sâmbătă: 9.30-13 și 16-19;

Duminică: 9.30-13.

Contact: 0751.092.780

Comandă online aici

Bilete pentru grupuri organizate

Tariful pentru grup organizat este de 15 lei, valabil doar pentru spectacolele din timpul săptămânii, achiziționate prin departamentul Organizare Spectacole și INCLUDE TRANSPORTUL DUS-ÎNTORS de la orice unitate de învățământ de pe raza municipiului București.

Contact:

Miriam Aldea – 0751.186.033

Sectoarele 2, 3, 5

occ.sector3@gmail.com

 

Iulia Nițulescu – 0754.079.971

Sectoarele 1, 4, 6

occ.sector1@gmail.com