Campania ”Bilet în așteptare” continuă

Pe modelul cafelei în aşteptare sau a prânzului în aşteptare, Opera Comică Pentru Copii din Bucureşti a început de acum 5 ani, campania ‘bilet în aşteptare’. Spectatorii pot cumpăra indirect bilete pentru copiii defavorizaţi sau cu nevoi speciale, care altfel nu ar avea cum să mergă la teatru, la operă sau la balet.

Oricine poate oferi unui copil bucuria de a participa la un spectacol la Opera Comică pentru Copii, cumpărând un ‘bilet în așteptare’ la prețul de 25 RON, disponibil online https://www.bilete.ro/bilet-in-asteptare/. La fiecare asemenea bilet, OCC oferă încă unul și astfel dăruim ÎMPREUNĂ copiilor instituționalizați sau cu probleme de sănătate ocazia de a veni la spectacole pe parcursul anului.

Peste 10000 de copii provenind din medii defavorizate au văzut, până în prezent, spectacolele Operei Comice pentru Copii (OCC), prin campania “Bilet în așteptare”. De la lansarea acesteia, in octombrie 2016, spectatorii Operei Comice au achizitionat peste 6000 de bilete în așteptare, pe care instituția le-a dublat, oferind copiilor cu posibilități reduse ocazia de a ajunge într-o sală de spectacol. Mulțumim frumos pentru grijă și generozitate!

Campania continuă și în această stagiune!