Casting pentru musicalul „School of Rock”! 

Săptămâna trecută Opera Comică pentru Copii a anunțat cu bucurie castingul pentru celebrul musical „School of Rock” (muzica Andrew Lloyd Weber), care va fi realizat anul acesta în premieră națională la OCC! Înscrierile sunt disponibile până pe 18 martie la cele trei categorii:

 

Dacă știi că ești foarte bun și vrei să faci parte din această super-producție, înscrie-te și tu la casting până pe 18 martie! 

 

De asemenea, OCC anunță cu mândrie echipa de creație a următoarei premiere ,,School of Rock”,  desfășurată pe scena instituției de pe Calea Giulești 16.

Regie: Emil Pantelimon

Conducere muzicală: Alexandru Ilie

Scenografie: Vladimir Turturica

Coregrafie: Cezara Blioju

Conducere muzicală copii: Teodora Jaworski

Asistent regie: Irina Furdui

Director casting: Valentin Racoveanu

Traducere și adaptare: Alina Gânj

Pregătire pronunție și dicție: English Kids Academy

Light design & producție video: Promax Advertising

 

Distracție în Curtea OCC

Deja nu mai este o noutate că Opera Comică pentru Copii ne surprinde weekend de weekend cu activitățile pe care le organizează în aer liber pentru copii. Așadar, chiar dacă programul spectacolelor este suspendat momentan, în Curtea OCC vei descoperi o serie de activități extrordinare pentru copii, dar și pentru părinți, în fiecare sâmbătă și duminică, între orele 10:00-20:00. Activitățile deschise pentru distracție cuprind un circuit de mașinuțe, expresul OCC, labirintul cu mistere, copacul păsărilor, magazinul cu jocuri plus atelierele de creație: figurine din clay, marionete și obiecte decorative.

 

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.