Concurs cu 2018 PREMII
Gen: Toate / Vârsta recomandată: +3 ani / Alta Sala

 

În 2018 celebrăm Centenarul Marii Uniri. Dar și 20 de ani de când a luat naștere Opera Comică pentru Copii. Pentru ca aniversările să fie memorabile, am pregătit dragilor noștri spectatori un concurs cu 2018 premii!

DA, ai citit bine!

2018 premii pentru spectatorii noștri cu adevărat extraordinari!

 

Poți câștiga:

Marele Premiu – city break la Milano

7 abonamente pentru stagiunea 2018-2019

10 seturi de produse personalizate din magazinul OCC

2000 de bilete la spectacolele noastre din 2018

 

  1. Caută și găsește unul sau mai multe instrumente muzicale în cadrul ”Vânătorii de Comori – Orchestra de Aur” a Operei Comice pentru Copii. Acestea pot fi descoperite într-o mulțime de mijloace publicitare: ziare, reviste, afișe, spoturi radio sau tv etc.

  2. Cumpără un bilet de intrare la oricare dintre reprezentațiile de sâmbătă și duminică, programate între 10 februarie -10 aprilie la Opera Comică pentru Copii.

  3. Completează formularul de concurs de pe site-ul www.operacomica.ro (poți completa de mai multe ori, în baza aceluiași bilet, important este ca de fiecare dată să fie un instrument muzical diferit descoperit)

  4. Păstrează biletul pentru validarea premiului. În data de 14 aprilie afli dacă și ce ai câștigat!

Campania se desfășoară între 10 februarie – 10 aprilie 2018.

Între 10 și 13 aprilie vor fi verificate toate răspunsurile și toate cele care respectă regulamentul vor participa la tragerea la sorți din 14 aprilie 2018, care se va efectua la sediul Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr 16. Regulamentul concursului este disponibil pe site: www.operacomica.ro/anunturi