Poveste de Crăciun 2020 – Premieră GRATUITĂ în Aplicația Opera Copiilor
Gen: Alte evenimente / Vârsta recomandată: +3 ani / Alta Sala

Așa cum v-am obișnuit în fiecare iarnă, Poveste de Crăciun vine în casele voastre și anul acesta pentru a vă colora sărbătorile de iarnă. Regizorul Cristian Mihăilescu scoate din tolba fermecată un spectacol de excepție care vă va încânta simțurile. Alături de baletul, artiștii și orchestra Operei Comice pentru Copii, veți putea petrece momente magice în confortul casei voastre.

 

„Poveste de Craciun 2020” – Spectacol feeric cu cele mai îndrăgite melodii de Crăciun din repertoriul internațional, dar și românesc, cu o mulțime de spiriduși-cântăreți, cu reni-balerini, cu cete de colindători, instrumentiștii din orchestră și bineînțeles cu personajul principal, Moș Crăciun. Vom fi martori la călătoria magică din Laponia spre România, prin Danemarca, Franța, Statele Unite ale Americii, Anglia și Germania, dar și prin sate și orașe din țară, pentru ca la final Moș Crăciun să poposească în Căsuța lui din București, ca în fiecare an, la Târgul ”Poveste de Crăciun” de la Opera Comică pentru Copii.

 

Filmat în mai multe locații din jurul Bucureștiului, inclusiv în casele și biserica Muzeului Satului Golesti – Arges, dar și în curtea și pe Scena Mare a Operei Comice pentru Copii, spectacolul a fost realizat in urma a sute de ore de filmare și de montaj, astfel încât putem spune că reprezintă cel mai complex produs realizat până acum la Opera Comică pentru Copii de Sărbători. 

”Odată cu închiderea temporară a sălilor de spectacol, am deschis larg ușa caselor românilor din toată țara și apoi din lumea întreagă, oferindu-le spectacolele și activitățile disponibile până atunci doar la sediul nostru din București. Așa se face că anul acesta, Povestea de Crăciun care a devenit tradiție în capitala României ajunge în toate colțurile lumii, precum Moș Crăciun cu renii în seara de Ajun. Vă invit să trăim armonia sărbătorilor împreună și să ne bucurăm de muzică, dans, culoare, strălucire, din confortul și siguranța casei noastre.” (Felicia Filip, director general Opera Comică pentru Copii)

Premiera va avea loc la TVR 1 în seara de Ajun, pe 24 decembrie, putând fi urmărit oricând si pe Aplicația Opera Copiilor – www.app.operacomica.ro