Suplimentare spectacole + Escape Room și Ziua de Naștere la OCC

OCC a suplimentat reprezentațiile pentru musicalul ,,Erus și Valea Iubirii”

 

Săptămâna trecută Opera Comică pentru Copii (OCC) a anunțat cu bucurie că își redeschide porțile, din 13 februarie, cu îndrăgitul spectacol ,,Erus și Valea Iubirii” după Alec Blenche, în regia Anei Maria Crăciun. Dacă inițial erau programate doar 4 reprezentații în weekendurile 12-14 februarie și 19-21 februarie, în câteva zile OCC a ales să suplimenteze cu încă 4 reprezentații. Biletele sunt disponibile în rețeaua Bilete.ro: www.bilete.ro/erus-si-valea-iubirii

 

Spectacolele se vor desfășura la o capacitate de 30% din Sala Mare, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță, astfel încât familiile din București, și nu numai, să se poată bucura de reîntoarcerea la teatru. De asemenea, instituția dedicată copiilor a luat toate măsurile necesare de siguranță pentru această perioadă delicată: înainte de fiecare spectacol sala va fi dezinfectată prin procedura de nebulizare cu substanța Rely+On Virkon, extrem de eficientă împotriva virușilor și bacteriilor, apoi se va aerisi spațiul, se va verifica temperatura la intrare, la dispoziția publicului va fi pus dezinfectant iar masca de protecție va fi obligatorie atât pentru public (copii +5 ani), cât și pentru personalul OCC. 

 

Reîncepe distracția la Escape Room 

Copiii pot petrece timp inedit la Escape Room, cu respectarea acelorași norme de protecție ca la spectacol, bucurându-se aici de evadări spectaculoase și indicii neb3ănuite. Așadar, fă-ți echipa ta și descoperiți într-o oră indiciile ascunse din cele două încăperi de escape room: Cavalerul ”Harap Alb”  și Aventurile ”Punguței cu doi bani”. 

Detalii pe site și rezervări la nr. telefon: 0751.092.780

 

Petreceri aniversare la OCC

Opera Comică pentru Copii oferă posibilitatea copiilor să își sărbătorească ziua de naștere la sediul instituției, în două variante: petrecere la spectacolele de la Sala Mare sau la Escape Room. Distracția e garantată, normele de securitate respectate, iar copiii care aleg să-și petreacă ziua de naștere la OCC nu o vor uita în veci! Detalii pe site și rezervări la nr. telefon: 0751 261 479 (cu spectacol) și 0751.092.780 (cu escape room)

 

Pentru informații de presă, vă rugăm să contactați Biroul de Presă al OCC, prin e-mail la occ.revista@gmail.com sau telefon la 0751.186.008.