Carmen și toreadorul, premiera toamnei

Luna septembrie va aduce în fața spectatorilor celebra operă „Carmen”, de G. Bizet, montată în premieră pentru copii de maestrul Cristian Mihăilescu. Reprezentațiile cu cea mai celebră operă din lume în premieră intr-o variantă pentru copii, sunt programate în perioada 25 septembrie – 10 octombrie, iar biletele sunt disponibile în rețeaua bilete.ro.

 

Toamna se numără … spectacolele 

 

Luna octombrie prilejuiește publicului reîntâlnirea cu îndrăgitele personaje din baletul „Jack și Vrejul de Fasole” (16, 17, 23, 24 octombrie) și din opera „Răpirea din Serai” (30, 31 octombrie), în timp ce în luna noiembrie, Sala Mare a Operei Comice pentru Copii găzduiește opera „Flatului Fermecat” (6, 7 noiembrie), musicalul „Micuța Dorothy” (13, 14, 20, 21 noiembrie) și opereta „Joc și Rock” (27, 28 noiembrie). Din luna de final a anului nu puteau lipsi baletul „Spărgătorul de Nuci” (3, 4, 5, 10, 11, 12 decembrie) și „Povestea de Crăciun” (18, 19 decembrie), care anunță venirea sărbătorilor de iarnă.

 

Spectacole în aer liber până la final de octombrie

 

Alături de reprezentațiile programate în Sala Mare, continuă și stagiunea în aer liber, care include concerte-lecție și spectacole interactive la Căsuța din Copac. În lunile august și septembrie ne delectăm cu prima parte din „Anotimpurile”, de Antonio Vivaldi, „Parada jucăriilor”,  „Viața lui Mozart” și „Petrică și Lupul”, iar octombrie aduce în premieră a doua parte a lucrării „Anotimpurile”, precum și o nouă ediție a îndrăgitului eveniment interactiv „Noaptea Vrăjitoarelor”.

Grădina OCC, amenajată la sediul instituției, este deschisă cu activități în aer liber, în fiecare vineri (orele 16–21), sâmbătă și duminică (orele 10–14 și 16–21). Atracțiile de care se pot bucura copiii sunt Aventura Parc, Grădina cu Fluturi Vii, Trambuline, Carnivorium, Oxigenium, Circuitul de mașinuțe, Expressul OCC, Labirintul, Tirul cu arcul, Copacul păsărilor și Râul cu bărcuțe, plus Piscina cu bile din Sala UnderGrant. De asemenea, în Grădina OCC se desfășoară ateliere originale de creație, iar Magazinul OCC este deschis atât la sediu, cât și online, pe site-ul magazinulocc.ro.