Escape Room OCC
Gen: Alte evenimente / Vârsta recomandată: +7 ani / Alta Sala

Acum să te vedem cât ești de vrednic!

Descoperă într-o oră indiciile ascunse din cele două încăperi!
Cavalerul ”Harap Alb” – cameră de max. 5 persoane (125 lei)
Aventurile ”Punguței cu doi bani” – cameră de max. 4 persoane (100 lei)

Vârsta recomandată: +5  ani.

REZERVĂRI și Informații suplimentare la: 0751092780

 

Rezervări bilete, aici: https://www.bilete.ro/escape-room-occ/

 

REGULAMENT Escape Room OCC 2021

Te rugăm să citești următorul mesaj privind conduita socială în vigoare în această perioadă. Îți mulțumim!

Bun revenit la Opera Comică pentru Copii! După cum observi, am dat din nou drumul al Escape Room, astfel încât tu, părinții și prietenii tăi să vă puteți bucura împreună de „evadări spectaculoase” pe durata verii.

Pentru ca experiența să fie una plăcută pentru toată lumea, te rugăm să respecți următoarele reguli de conduită socială. Doar așa vom rămâne cu toții în siguranță, iar ziua de astăzi se va transforma într-o amintire dragă. 

Poartă masca de protecție. Chiar dacă ai mască pe față, noi vom ști când te bucuri, căci zâmbetul se citește în ochi. 

Măsurăm temperatura la intrare. Conform reglementărilor în vigoare, suntem obligați să îți luăm temperatura la intrare, iar în cazul în cazul în care depășește 37,3 grade, nu îti putem acorda accesul, dar te așteptăm altă dată. 

Spală-te des pe mâini. Ai grijă ca mânuțele tale să fie în permanență curate, astfel vei ține la distanță vrăjitoarele invizibile!

Strănută și tușește la cot. Dacă îți vine să strănuți, acoperă-ți nasul și gura cu interiorul cotului și astfel vrăjitoarele invizibile se vor evapora înainte de a ajunge și la alți copii.

Ai grijă de cei dragi. Protejează-ți prietenii și familia! Evită să te întâlnești cu persoane răcite!

Respectă indicațiile personalului OCC. Te rugăm să respecți pe parcursul vizitei la noi indicațiile personalului OCC.

Respectă aceste reguli. Doar cu ajutorul tău, transformăm fiecare poveste într-una cu final fericit!

 

 

DESCRIERE JOCULUI DE TIP ”ESCAPE ROOM OCC”

O alternativă inteligentă și plăcută de a-ți petrece timpul liber. jocul de tipul escape-the-room este un joc despre logică, perspicacitate și care pune la încercare inteligența, intuiția, precum și deducția. În cazul de față este vorba despre un joc care presupune să fii încuiat într-o cameră împreună cu prietenii tai, iar scopul este de a-ți recâștiga libertatea – ”a evada din cameră” – înainte ca timpul să expire. De regulă, timpul limită al unui joc este de 60 de minute. Pentru ”a evada”, ai nevoie, înainte de toate, să citești, poate chiar de mai multe ori, indiciile puse la dispoziție de organizator, să fii atent la detaliile care sunt în cameră, să gândești logic, să fii intuitiv, perspicace și poate cel mai important lucru, să ai spirit de echipă.

Împreună cu echipa pe care ai ales-o, trebuie să fii atent și să găsești sau să observi indiciile ascunse, să rezolvi probe logice, să descui diferite încuietori, să folosești dispozitive tehnologice sau mecanice și să pui cap la cap toate informațiile descoperite pentru a rezolva puzzle-urile.

Fiecare dintre cele două camere de la OCC, “Harap Alb” si “Punguta cu doi bani”, oferă o experiență unică, mai cu seama prin tema aleasă – povestile nemuritoare ale lui Ion Creangă. Scenariul specific și nivelul de dificultate al ghicitorilor / puzzle-urilor pe care le vei găsi înăuntru, te vor motiva ca să le rezolvi si să-ți poți recâștiga libertatea.

 

 

INTREBARI FRECVENTE

CÂȚI JUCĂTORI POT PARTICIPA SIMULTAN LA JOC?

Numărul minimum de jucători este de 2 (este distractiv sa fii cu mai multi prieteni), deoarece jocurile escape-the-room sunt jocuri de echipă. Numărul recomandat variază în funcție de joc: 4 jucatori pentru “Punguta cu doi bani” și 5 jucatori pentru “Harap Alb”.

POT FACE CADOU UNUI PRIETEN UNUL DINTRE JOCURILE VOASTRE?

Sigur că se poate! Rezervi camera și inviți pe cine dorești!

UNDE NE ÎNTÂLNIM?

Cu 15 minute înainte de ora rezervării ne întâlnim în holul de la intrare, fix lângă casa de bilete de la OCC!

CE SE INTAMPLĂ DACĂ ÎNTÂRZII PENTRU REZERVARE?

În primul rând, am aprecia foarte mult dacă nu vei întârzia, însă, dacă se va întâmpla, trebuie să știi că întârzierile mai mari de 15 minute peste ora de start înseamnă că rezervarea va fi anulată automat fără ramburasarea contravalorii jocului.

POT FACE FOTOGRAFII IN TIMPUL JOCULUI?

NU. Fotografiatul sau înregistratul de orice fel este strict interzis în timpul jocului. Elementul surpriză este esențial în acest tip de jocuri și noi vrem să oferim o experiență completă tuturor celor care ne aleg pentru a participa la joc… Dar poți face la intrare și la ieșire 🙂

CARE ESTE VARSTA MINIMA PENTRU JUCĂTORI?

La jocurile noastre poate participa orice copil, indiferent de vârstă, dar trebuie să știi că, datorită complexității puzzle-urilor pe care echipele trebuie să le rezolve, copiilor sub vârsta de 7 ani le va fi foarte greu să contribuie la efortul echipei.

ESTE NEAPĂRAT NEVOIE SĂ ACHIZIȚIONEZ JOCUL ÎNAINTE DE A SOSI?

Da, jocurile noastre sunt disponibile doar prin achiziționarea unui bilet. Jocul în sine durează 60 de minute, dar este nevoie de asemenea de o perioadă de 10-15 minute înainte de joc rezervată pentru instrucțiuni și încă 10-15 minute după joc pentru feedback, fotografii cu echipa etc. Avem nevoie și noi de câteva minute după fiecare grup pentru a reorganiza camera de joc pentru grupul următor. Date fiind toate acestea, sistemul de rezervări ne permite să ne asigurăm că avem timp destul pentru tot și fiecare echipă are parte de o experiență memorabilă.

CUM POT ANULA BILETUL ACHIZITIONAT PENTRU JOC?

Înțelegem că planurile se pot schimba, dar, din păcate, NU poți anula și / sau reprograma sub nicio formă biletul achiziționat pentru jocurile noastre.

POT PLATI CU CARDUL?

Sigur că da, plata se poate face cu cardul bancar sau in numerar.

POT PĂRĂSI CAMERA ÎNAINTE DE FINALUL JOCULUI?

Bineînțeles, în orice moment dorești să părăsești camera de joc, îți poți exprima această dorință iar noi vom descuia ușa în câteva secunde. Monitorizăm toți jucătorii prin intermediul unui sistem video de supraveghere (nu, nu înregistrăm nimic), așa că veți fi în siguranță pe tot parcursul jocului.

REGULAMENT ESCAPE ROOM OCC

Prezentul document pune la dispoziția participanților termenii și condițiile de participare la jocurile ESCAPE ROOM OCC. Pentru a putea participa la jocurile noastre este necesar acceptul expres si nerevocabil al prezentului document, acesta făcându-se tacit în momentul achiziționarii unui bilet la oricare dintre jocurile noastre.

1. Jocul de tip escape-the-room are la bază inteligența, intuiția, perspicacitatea și deducția.
2. Nu vei avea nevoie de abiliăți sau cunoștinte speciale și nu încurajăm nici utilizarea forței, a unor cascadorii sau a oricăror metode violente. Soluțiile de tip puzzle, lacăte și / sau coduri nu implică avarierea / distrugerea decorului, a mobilierului, a instalațiilor de încălzire, de iluminare și / sau de supraveghere.
3. Participanții sunt sfătuiti sa colaboreze unii cu altii și să își pună mintea la contribuție pentru a găsi indiciile ascunse, puzzle-uri, chei și ghicitori și coduri care așteaptă a fi dezlegate pas cu pas, până la reușita finală: cheia / codul care deschide ultima încuietoare, cea a camerei din care participanții trebuie să evadeze.
4. La joc pot participa exclusiv echipe formate din copii de la 2 până la 4, respectiv 5 persoane; accesul părinților în interiorul camerelor de joc este strict interzis.
5. Participanții la jocul de tip escape-the-room înțeleg și isi dau acordul că, pe durata intregului joc, ușa camerei în care se va desfasura jocul va fi incuiată. Ușa se va deschide iar jocul inceteaza în maximum 60 de minute indiferent dacă a fost găsită sau nu solutia ieșirii din cameră. În situații excepționale cauzate de probleme de sănătate sau de siguranță a participanților sau la cererea expresă a participanților la joc, jocul se poate opri oricând.
6. Participanții la jocul de tip escape-the-room accepta, in mod expres, faptul că, derularea jocului este urmarită de către organizatori cu ajutorul camerelor de supraveghere. Supravegherea video și audio a participanților este necesară și folosită exclusiv pentru buna derulare a jocului și pentru intervenția rapidă în situații excepționale.
7. Persoanele care se stiu cu o stare de sănătate care ar putea fi afectată in mod negativ de petrecerea unui timp de 60 de minute într-un spațiu închis, sunt sfătuite să nu participe la joc. Organizatorul este exonerat de orice raspundere daca persoanele mentionate anterior decid sa participe la joc.
8. Este interzisă orice tentativa de înregistrare video si/sau fotografiere a camerelor de joc de tipul escape-the-room sau a oricaror obiecte din cameră. Daca jucatorii nu respecta aceste reguli, jocul va fi întrerupt imediat de către organizator fara drept de continuare si participantii vor fi obligati, sub atenta supraveghere a organizatorului, sa stearga orice material foto/video realizat.
9. Conceptul si scenariul corespunzător jocului de tip escape-the-room a fost realizată cu respectarea tuturor măsurilor de precauție necesare pentru participanți. Decorurile nu conțin în niciun fel elemente sau obiecte dăunătoare pentru participanți.
10. Participanții îsi asumă în întregime responsabilitatea pentru orice acțiune voluntară provocatoare de suferințe fizice sau psihice asupra lor sau a coechipierilor.
11. Daunele sau deteriorările produse obiectelor din cameră sau camerei în sine, pe timpul jocului, sunt responsabilitatea exclusiva a participanților la joc. In cazul daunelor, participantii care le-au provocat accepta responsabilitatea suportarii pe loc a costului de reparatie si/sau inlocuire comunicat de organizator in baza devizului de lucrari care a stat la baza executiei/construirii jocului, precum si contravaloarea eventualelor jocuri viitoare care nu se vor mai putea desfasura pana nu se finalizeaza reparatia sau inlocuirea obiectelor respective.
12. Este recomandat sa ajungeti la locul de desfasurare a jocului (Opera Comica pentru Copii, punct de intalnire – Casieria) cu cel putin 15 minute inainte de ora rezervarii jocului, pentru a participa la instructajul privind modul de desfasurare a jocului si regulile de conduita. In cazul in care veti intarzia, veti fi instruiti din timpul rezervat pentru intrarea in camera unde se va desfasura jocul. Participarea la joc este permisa doar dupa ce toti participantii au asistat la instructaj realizat de organizator. Intarzierea cu mai mult de 15 minute de la ora rezervarii, duce la anularea acesteia fara rambursarea contravalorii jocului.
13. Bunurile personale, pe care le aveti asupra voastra, precum: telefoane mobile, chei, genti, ghiozdane, carti, instrumente de scris, laptop-uri, aparate de inregistrare audio sau video, alimente sau bauturi, vor fi lasate in locul special amenajat pentru participanti.
14. În caz de nerespectare a prezentelor termene si conditii, ori a regulilor de conduita explicate in cadrul instructajului, organizatorii Escape Room OCC își rezervă dreptul ca, in functie de situatie, sa nu permita accesul in camera si/sau sa întrerupa jocul in orice moment fără rambursarea contravalorii acestuia.