Reduceri, dispozitive utile părinţilor şi super tombolă la Baby Boom Show (ediţia de toamnă)

Partenerii noștri vă invită la evenimentul-reper pentru viitorii părinţi, unde  aşteaptă cu peste 250 de branduri

Joi, 8 septembrie, ora 10:00, începe Baby Boom Show, ediţia de toamnă a celui mai mare târg pentru copii între 0-7 ani şi viitoare mămici. Evenimentul se desfăşoară în perioada 8-11 septembrie la Romexpo Bucureşti, pavilionul B1.

Ediţia din această toamnă vine cu peste 250 de branduri de produse pentru copii şi viitoare mămici, promoţii substanţiale la cărucioare, scaune auto, mobilier, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, mobilier, dar şi câteva noutăţi importante:

Secţiunea Baby Tech, unde veţi găsi gadgeturi foarte utile părinţilor atât în alimentaţia, transportul, cât şi în siguranţa celor mici.
La această ediţie, clinicile de stat vin alături de clinicile private cu super oferte la pachetele de naştere şi recoltare celule stem.
Super tombola Baby Boom Show oferă peste 20 de premii foarte atractive, printre care o naştere all-inclusive, kit-uri de celule stem, scaune auto, consiliere dentară şi produse esenţiale pentru mămici şi bebeluşi.
Ediţia de toamnă păstrează tradiţia cursurilorgratuite, într-o nouă formă de prezentare: joi, 8 septembrie, este “Ziua siguranţei bebeluşului”, iar vineri – 9 septembrie, “Ziua alimentaţiei sănătoase”, cursurile pentru aceste zile având tematici doar din aceste zone. Weekend-ul este rezervat celorlalte teme de mare interes pentru viitorii părinţi.

Activity Area este zona rezervată distracţiei şi a activităţilor pentru cei mici, unde veţi găsi ateliere de balet, ateliere de creaţie a propriei jucării, personaje Disney, jocuri statice, face painting, prezentări cu tombolă, consilieri stomatologice.  
Video Selfie 360°, ingredientul care nu lipseşte de la niciun eveniment care se respectă, îl găseşti şi la Baby Boom Show.