Târgul Vrăjitoarelor, doar la OCC

Opera Comică pentru Copii duce mai departe tradiția si vă invită, pentru al nouălea an consecutiv, să participați la Târgul Vrăjitoarelor! Urmează încă două weekenduri în care cei mici au ocazia să pășească în universul personajelor fantastice și pot să se bucure, de asemenea, de activitățile special concepute pentru a îi pregăti de aceasta călătorie magică, în tărâmul vrăjitoarelor! Toate aceste activități au menirea de a aduce cele doua lumi, cea reală și cea fantastică, cât mai aproape, de a le ajuta să se contopească, și de a îi introduce pe cei mici în universul magiei.

Târgul Vrăjitoarelor este un mod plăcut pentru cei mici de a își petrece timpul, mai ales acum că vine Halloweenul. Acesta este locul potrivit pentru ei, mai ales dacă sunt pasionați de fel și fel de personaje și povești fantastice.
Vrajitoare, magicieni, elfi și printese, cu toții își dau întâlnire urmatoarele doua weekenduri chiar la OCC, așadar, te așteptam și pe tine!

Pentru a îi pregăti pe cei mici de atmosfera de basm, OCC vă propune, chiar de la intrarea în târg, patru ateliere care ii ajută pe copii să își confecționeze propriile accesorii necesare unei vrăjitoare: mături, pălării și multe alte surprize. Aceasta este o activitate plăcută care sporește îndemânarea și creativitatea celor mici, iar, la final, rămân și cu o amintire frumoasă ce ii ajută să pășească cu adevărat in atmosfera de poveste.

Următoarea atracție este chiar trambulina, unde, dacă cei mici își folosesc imaginația, se pot gândi într-adevăr ca zboară asemenea vrăjitoarelor. Accesoriile vrăjitoarelor îi înzestrează și pe aceștia cu puturelie fantastice necesare pentru a zbura și a se distra alături de ceilalți copii.

Casa senzorială este o atracție potrivită copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Cei mici pot păși în lumea simțurilor și pot testa în voie texturi, instrumente muzicale și multe alte surprize ce le vor stimula simțurile. Această activitate este potrivită pentru micuții aflați la început de drum cărora le trebuie satisfăcută curiozitatea. Aici au la dispoziție o casuță în care pot să experimenteze în voie!

Trenulețul este una dintre atracțiile principale ale târgului. Odată ce micuții sunt costumatți corespunzător, trenulețul îi va transporta în universul vrăjitoarelor, pregătindu-i astfel pentru activitățile următoare. Cu toate acestea, copilasii nu pot sa rateze caleașca dovleac pentru a își crea o amintire memorabila înainte să se apuce de lucru la atelierele noastre. Dovleacul gigant este o decoratiune greu de ratat, iar pozele făcute aici sunt developate imediat, astfel încât puteți sa aveți o amintire memorabilă în doar cinci minute!

Atelierele de creație reprezintă o extraordinară ocazie pentru cei mici sa își testeze abilitațile, concentrarea și spiritul creativ. Printre numeroasele ateliere propuse de noi puteți găsi: atelierul de pictură pe tricou, șacoșă sau canvas. Aici, cei mici își pot crea atât câte un articol vestimentar, cât și un tablou. Acrilicul folosit este rezistent la spălat, așadar aceștia își pot crea o amintire care să le fie și foarte utilă. Cei mici își pot alege diferite șabloane, printre care: dovleacul prietenos, vrăjitoarea zburătoare sau Castelul Bran, dar pot picta și orice își doresc ei. De asemenea, pentru cei mici există varianta de a picta cu degetele pe canvas de mărime mică, folosind acrilice bio.

Printre numeroasele ateliere mai puteți găsi și: atelierul de gentuțe din fetru, atelierul de confecționat măști si bentițe, atelierul de pictură pe figurine din lemn, atelierul de creat obiecte la imprimanta 3d, atelierul de slime sau atelierul de confecționat marionete. Copiii se pot distra și își pot perfecționa numeroase indeletniciri prin intermediul atelierelor noastre!

Atracția principală a targului este de departe atelierul de sculptat dovleci. În urmatoarele doua weekenduri veți găsi aici peste 1000 de dovleci proaspăt culeși chiar de la un producător local. Copiii pot sculpta dovlecii în diferite feluri alături de sculptori pricepuți care îi vor ajuta pe aceștia pe tot parcursul activității. Nu este sculptatul de dovleci o mare dorință a copiiilor de fiecare dată când vine perioada Halloweenului? Dacă da, vă așteptam la noi, pentru ca cei mici să se bucure de această activitate. De asemenea, pentru cei mici vă propunem varianta de pictură pe tărtăcuțe, această variantă este potrivită celor cu vârsta cuprinsă intre 0-3 ani. Astfel, cei mici își vor confecționa propriul dovlacel într-un mod potrivit vârstei și experienței lor.

În plus, acestea sunt ultimele doua weekenduri din acest an în care Aventura Park și Ferma Animalelor sunt deschise publicului larg. Este o ultimă ocazie pentru cei mici să își testeze spiritul de aventurieri și de a își crea o conexiune cu animăluțele care nu sunt întâlnite des de către aceștia în spațiul urban.

Intrarea la târg este liberă, iar activitățile se plătesc în tichete. Acestea pot fi achiziționate din 4 puncte: din cele două infopoint-uri aflate în curte, din Magazinul Occ și din Librăria Occ. În aceste puncte puteți, de asemenea, să aflați mult mai multe informații despre orice vă interesează.

Înainte să plecați de la noi, vă invităn să treceți atât pe la magazin, cât și pe la librărie, pentru a achiziționa micuțului dumneavoastră cărți și jocuri potrivite vârstei sale. Cu siguranță veți găsi de toate, pentru toți!

Vă așteptăm cu drag să intrăm pe tărâmul vrăjitoarelor împreuna, doar la OCC!

un articol de Amalia Nanu