Abonamente OCC

Urmând modelul teatrelor europene și răspunzând la solicitările publicului fidel, Opera Comică pentru Copii continuă programul abonamentelor și pentru Stagiunea 2023/2024.

 

Pentru informații suplimentare vă invităm să ne contactați la 0751 186 028 sau în scris la adresa de e-mail la occ.abonamente@gmail.com.

Abonamente Clasic OCC

Abonamente Clasic OCC – loc asigurat la 10 reprezentații de weekend în Sala Mare, cu excepția premierelor si avanpremierelor + produs promoțional la fiecare spectacol ales.

 

VIP (650 lei) – asigură loc pe Rândul 1 la Parter

Gold (550 lei) – asigură loc pe Rândurile 2/3/4 la Parter

Silver (450 lei) – asigură loc pe Rândurile 10/11 la Parter

Bronze (350 lei) – asigură loc pe Rândurile 1/2 la Balcon

Abonamente Sălile Mici

Iron – 300 lei (loc asigurat la 10 reprezentatii, la alegere, din Salon Mozart sau Sala UnderGrant, cu exceptia premierelor si avanpremierelor).

 

 

 

 

 

 

 

Abonamente Corporații

ABONAMENT BUSINESS – Loc asigurat pe rândul de protocol (Parter, R9) la ORICE spectacol de weekend din Sala Mare (reprezentațiile programate vineri de la 18.30, sâmbătă și duminică de la 11 și de la 17).

Numele companiei va fi inscripționat pe scaun și în foaierul Operei Comice pentru Copii.  Valoarea acestui abonament este de 5000 lei și este TRANSMISIBIL.

Bilete individuale

Accesul în sala de spectacole se va realiza cu jumătate de oră înaintea începerii reprezentației, în baza biletului achiziționat (fizic sau electronic).

 

Vă așteptăm cu drag la spectacole începand cu data de 6 Septembrie 2024!

 

 

Contact: 0751.186.033 – Departament Organizare Spectacole

 

Comandă online aici

Online: www.bilete.ro

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la evenimente – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul evenimentului (sala de spectacol, foaier, games room, ateliere).

Bilete pentru grupuri organizate din unitățile de învățământ

Reprezentațiile din timpul săptămânii sunt rezervate EXCLUSIV unităților de învățământ.

Biletul pentru grup organizat (>30 de persoane)  la reprezentațiile din timpul săptămânii (marți-vineri) la matineu este de 30 lei / persoană, indiferent de sala de spectacol și poate fi achiziționat doar prin departamentul Organizare Spectacole.

 

Contact pe tot parcursul anului scolar în intervalul orar 09:00 – 17:00, de luni până vineri:

 

Laetitia Nicolescu –  0751.186.033

occ.sector3@gmail.com