Matilda The Musical – Casting la Opera Comică pentru Copii
  • Opera Comică pentru Copii anunță organizarea unui casting în vederea realizării premierei musicalului „Matilda The Musical”, bazat pe cartea autorului britanic Roald Dahl și prezentat sub licență Music Theatre International (MTI). Castingul va avea loc în data de 17 februarie 2024, la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giulești, nr 16). Cei interesați vor completa un formular de înscriere până la data de 10 februarie 2024 ora 22.00, în urma căruia vor fi selectați pentru proba practică.

Concurenții care sunt selectați pentru proba practică vor primi materialele de studiu, în vederea prezentării acestora la casting, până la data de  11 februarie 2024. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta participanții pentru distribuția spectacolului, fără drept de contestație.

Repetițiile pentru premieră se vor desfășura în perioada 15.03-16.05.2024. Reprezentațiile sunt programate în perioada 17.05-02.06.2024 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

IMPORTANT: Dacă aveți orice alte angajamente (teatrale, personale sau de serviciu) care ar putea avea un impact asupra capacității dumneavoastră de a participa la repetiții sau la producție, trebuie să furnizați detalii relevante complete în cererea dumneavoastră de audiție la punctul Observații.

Roluri

AGATHA TRUNCHBULL

Directoarea tiranică de la școala Matildei, care disprețuiește copiii. Actor/actriță puternic/ă și prezenţă fizică impunătoare. Dicție și flexibilitate vocală foarte bune.

VÂRSTĂ  Adult, femeie sau bărbat (30-45)

VOCE Mezzo-soprano/Bariton înalt, Tenor

AMBITUS VOCAL – A2 – G4

APTITUDINI DANS –  Mediu spre experimentat (ritm, coordonare, mobilitate, echilibru)

ÎNĂLȚIME Femei peste 170 cm, Bărbați – peste 180 cm.

MISS HONEY

Profesoara cea bună a Matildei. S-a săturat să trăiască în frică sub directoarea Trunchbull. O persoană caldă și grijulie, blândă, care nu țipă niciodată și este adorată de fiecare copil aflat în grija ei.

VÂRSTĂ Adult (23-40)

VOCE Soprano/Mezzo-soprano

AMBITUS VOCAL F3 – D5

APTITUDINI DANS –  Mediu (ritm, coordonare, mobilitate, echilibru)

MRS WORMWOOD

Mama neglijentă a Matildei și o dansatoare amatoare. Se caută o actriță încrezătoare, cu abilități de dans excepționale, voce puternică și rezistență vocală.

VÂRSTĂ – Adult (25-40)

VOCE Mezzo-soprano

AMBITUS VOCAL A3 – F5

APTITUDINI DANS –  Avansat

DOCTOR/ RUDOLPHO

DOCTORUL – Medicul doamnei Wormwood când intră în travaliu cu Matilda.

RUDOLPHO – Partenerul de dans al doamnei Wormwood

VÂRSTĂ – Adult (20-40)

VOCE – Tenor

AMBITUS VOCAL C3 – A4

APTITUDINI DANS –  Avansat

THE ESCAPOLOGIST/ CHILDREN’S ENTERTAINER

THE ESCAPOLOGIST – Un personaj dintr-o poveste pe care o spune Matilda doamnei Phelps și care prinde viață în imaginația lor.

CHILDREN’S ENTERTAINER – Un animator de petrecere la începutul spectacolului.

VÂRSTĂ – Adult (20-45)

VOCE – Bariton

AMBITUS VOCAL C3 – E4

APTITUDINI DANS –  Mediu (ritm, coordonare, mobilitate, echilibru)

Pentru înscriere folosiți următorul formular: https://forms.gle/DaX7rETT8nuewLn78

Informații suplimentare la adresa de e-mail casting.occ@gmail.com

Recomandăm accesarea și completarea formularului de casting de pe un desktop sau laptop, întrucât anumite platforme mobile îl afișează incorect. Vă mulțumim!