OCC organizează casting informativ (canto)

OCC organizează audiție informativă pentru soliști vocali (toate vocile)*.

Înscrierea se face prin trimiterea unui CV la adresa casting.occ@gmail.com. CV-ul complet trebuie să conțină: date de contact, studii, experiența artistică, fotografii.

Proba practică are loc la sediul Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti nr. 16, sector 6, București) în data de 4 septembrie 2023, începând cu ora 10.00.

Cerințe pentru audiție:
Studenți, masteranzi sau absolvenți ai unei Facultăți de Interpretare Muzicală – Canto.

În cadrul probei practice, candidații soliști vocali vor interpreta, la alegere, o arie de operă/operetă și una de musical (repertoriu recomandat, dar nu obligatoriu: „Elixirul dragostei” de Gaetano Donizetti, „Sunetul muzicii” de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein II, „Directorul de teatru” de W.A.Mozart, „Flautul fermecat” de W.A.Mozart, „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini, „O noapte la Veneția” de Johann Strauss II)

Candidații își vor asigura pianist acompaniator propriu (pentru ariile de musical se acceptă și acompaniament cu negativ).

Data limită de înscriere este 1 septembrie 2023, ora 22.00.

După încheierea perioadei de înscriere, toți aplicanții vor fi informați cu privire la ora la care sunt programați pentru audiție.
Informații suplimentare la telefon: 0748.167.533.

*Opera Comica pentru Copii iși rezervă dreptul de a selecta pe baza CV-ului candidații care vor fi chemați pentru audiție.