Regulamente FOC

REGULAMENT GENERAL  – Festivalul Opera Copiilor  EDIȚIA 2023

Perioada : 25 Mai 2023 – 11 Iunie 2023

Program: Vineri 25 Mai și 9 Iunie: 17:00 – 21:00; Sâmbătă – Duminică, 1, 2 si 5 Iunie: 10:00 – 21:00;

 

Prezentul regulament se aplică tuturor vizitatorilor care ajung în zona Festivalului Opera Copiilor organizat de către Opera Comică pentru Copii.

Prin accesarea acestei zone, acceptați toate prevederile prezentului regulament. 

Citiți-l și explicați-l copiilor dumneavoastră! 

Organizatorul nu se face responsabil de orice consecință rezultată în urma necitirii regulamentului sau nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu permite accesul în Festivalul Opera Copiilor celor care refuză controlul de securitate, persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a Festivalului Opera Copiilor. 

Accesul în incinta Festivalului Opera Copiilor este gratuit

Anumite obiective din cadrul Festivalului pot fi utilizate doar prin achiziționarea tichetelor specifice. Tichetele pot fi achiziționate din patru locuri, astfel: de la căsuța ”Informații și tichete”, de la magazinul OCC, Libraria OCC și Bebe Shop OCC, situat în zona Bebe FOC. 

 

 • Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.
 • În cadrul Festivalului Opera Copiilor, se vor comercializa diverse sortimente de băuturi şi mâncare, vânzarea acestora făcându-se doar pe bază de numerar.
 • Pentru a păstra curățenia în zona evenimentului, vă rugăm să aruncați gunoiul și resturile menajere în pubelele special amenajate în locație.
 • Accesul cu biciclete, skateboard, longboard, role, trotinete este permis în incinta Festivalului Opera Copiilor, însă organizatorul nu își asumă furtul, dispariția sau utilizarea defectuoasă a acestora, care pot conduce la posibile accidente de către posesor.

 

  • Nu este permis consumul de băuturi alcoolice de către minori şi alte substanțe interzise în cadrul Festivalului Opera Copiilor;
  • Fumatul este permis doar în spațiile special amenajate. 
  • Persoanele care utilizează obiectivele din cadrul Festivalului Opera Copiilor sunt obligate să respecte toate indicațiile pe care coordonatorul fiecărui obiectiv în parte le va transmite. Sunt interzise eludarea dispozitivelor de siguranță și încălcarea condițiilor de siguranță.
  •  Este interzisă în momentul utilizării obiectivelor din cadrul Festivalului Opera Copiilor posesia obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele/tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. În cazul introducerii acestor obiecte de către un adult, acesta se face vinovat.

 

 • Este interzis accesul cu mâncare, băutură sau gumă de mestecat, atunci când participați la activitățile propuse în obiective.
 • Se interzice împingerea/îmbrâncirea/bruscarea/lovirea altor persoane aflate în incinta Festivalului Opera Copiilor;
 • Este interzisă distrugerea bunurilor din obiectivele din cadrul Festivalului Opera Copiilor și spațiilor/obiectelor aferente (inclusiv prin scuipat, murdărire, zgâriere, rupere, smulgere, lovire). Dacă totuși se produce distrugerea de către un minor, părintele/tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. În cazul în care un adult produce distrugerea, acesta se face vinovat
 • Participanţii vor manisfesta un comportament civilizat și decent, care să nu deranjeze alte persoane, pe tot parcursul desfăşurării festivalului;
 • Participanţii răspund de bunurile personale;
 • Vă rugăm solicitați BONUL FISCAL de la Magazinul OCC și de la comercianții din Festivalui Opera Copiilor  și păstrați-l până la ieșirea din unitate (Legea nr. 64/2002 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale)

Materiale foto-video

În cadrul Festivalului Opera Copiilor, Organizatorul, partenerii Organizatorului şi presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia pe întreaga durată a Festivalului Opera Copiilor. Participanții iau la cunoștință de posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenții asupra drepturilor privind respectivele materiale. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale de comunicare și de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

Presa acreditată are dreptul de a înregistra parțial evenimentul doar în zone special amenajate.

 

Prezentul Regulament este afișat la toate intrările în incinta locației evenimentului și pe pagina de internet www.operacomica.ro și este disponibil în mod gratuit.

 

Încălcarea gravă a Regulamentului poate fi sancționată inclusiv cu excluderea din cadrul festivalului.

 

CEL MAI IMPORTANT: RELAXAȚI-VĂ ȘI DISTRAȚI-VĂ!!!

 

 

Manager,

Dr. Felicia Filip

 

 

 

 

REGULAMENT TICHETE

Regulament pentru utilizarea tichetelor valorice ”TICHET OCC” în cadrul cadrul Festivalului Opera Copiilor.

Obiectivele din cadrul Festivalului Opera Copiilor pot fi accesate de către public fie gratuit, fie utilizând tichete valorice, utilizabile exclusiv în cadrul evenimentelor organizate de către Opera Comică pentru Copii.

Valoarea nominală a unui TICHET OCC este de 3 lei.

Obiectivele care utilizează TICHETUL OCC au afișat la loc vizibil numărul tichetelor necesare accesării atracției. Lista acestora poate fi consultată în prezentul regulament. 

La obiectivele care necesită TICHETE OCC pentru accesare, nu poate fi utilizată o altă formă de plată decât cea a tichetelor. În acest sens, accesarea obiectivelor nu poate fi efectuată prin plata unei sume de bani.

TICHETELE FOC pot fi achiziționate numai din următoarele locații: de la Căsuța de Informații și tichete din cadrul Festivalului Opera Copiilor, Magazinul OCC, Librăria OCC  și de la Magazinul OCC Bebe Shop, situat în zona Bebe FOC.

Modalitatea de utilizare a TICHETELOR OCC este aceea a predării acestora personalului atașat fiecărui obiectiv, care va permite accesul publicului.

TICHETELE OCC sunt emise special pentru evenimentele OCC și nu pot fi utilizate în alte scopuri. 

TICHETELE OCC pot fi utilizate pe toată perioada desfășurării evenimentului ”Festivalul Opera Copiilor”. În acest sens, ziua achiziționării lor poate fi diferită de cea a utilizării lor, cu condiția de a nu fii depășită perioada desfășurării evenimentului.

TICHETELE  OCC sunt transmisibile.

TICHETELE  OCC neutilizate nu pot fi returnate, iar cumpărătorii lor nu pot solicita contravaloarea lor în cazul în care nu le utilizează.

TICHETELE OCC care sunt vizibil deteriorate (ex. rupte, lipite, șifonate etc.) nu mai pot fi utilizate. Personalul atașat fiecărui obiectiv va decide asupra posibilității utilizării acestora.

TICHETELE OCC pot fi vândute doar de către organizator prin locațiile menționate mai sus, iar utilizarea de tichete falsificate ori comercializarea lor de către alte persoane decât cele avizate de organizator, constituie infracțiune și se pedepsește conform legii.

Lista obiectivelor la care se utilizează TICHETE OCC:

Trenuleț – 3 tichete / tură

Camera senzorială – 2 tichete / 15 minute

Piscina cu bile – 2 tichete/ 15 minute 

Jucării mecanice – 2 tichete/ tură

Gonflabile mici – 2 tichete / 15 minute

Grădina cu fluturi – 5 tichete 

Râul OCC – 1 tichet / tură

Water Zone – 3 tichete / 10 min 

Trambulina 2 tichete / 15 minute 

Gonflabile mari – 3 tichete/ 15 minute 

Piscina cu bile – 3 tichete/15 minute 

Aventura Parc – 3-10 tichete

Ateliere de creație – 5-10 tichete 

 

 

 

 

REGULAMENT TRENULEȚ și jucării mecanice

 

Capacitatea obiectivelor este: 

Trenuleț 14 călători

Jucăriile mecanice – 1 copil / jucărie 

Utilizarea trenulețului  se recomandă persoanelor de peste  3 ani. Utilizarea jucăriilor mecanice  se recomandă persoanelor de 0 – 3 ani.

 

Tichete acces: 

Trenuleț – 3 tichete / tura; 

Jucării mecanice: 2 tichete / tură / 3 min/ fiecare atracție.

Tichetele se achizitioneaza de la magazinul OCC, libraria OCC, Căsuța Informații și tichete și de la Magazinul BEBE Shop

 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  ‘Trenulețul și jucariile mecanice’ din cadrul Festivalului Opera Copiilor.

Prin utilizarea acestui obiectiv, acceptați toate prevederile prezentului regulament, precum și ale Regulamentului General afișat la intrarea în  Festivalului Opera Copiilor.

 Citiți-l și explicați-l copiilor dumneavoastră!

 Organizatorul nu se face responsabil de orice consecință rezultată în urma necitirii regulamentului sau nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

 

 Siguranța copilului este cea mai importantă ;

 • Trenulețul și jucariile mecanice funcționează pe bază de electricitate.

Utilizarea acestor obiective se face pe risc propriu.

 • Nu recomandăm utilizarea trenului sau a jucăriilor mecanicei de către copii vizibil agitați sau speriați
 • Este interzisă utilizarea Trenulețului persoanelor cu o stare de sănătate precară, persoanelor cu stimulatoare cardiace sau boli de inimă, persoanelor care suferă de leziuni ale coloanei, persoanelor aflate sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, femeilor gravide
 • Este interzisă utilizarea Trenulețului oricărui pasager nepotrivit pentru asigurare sau scaun din cauza dimensiunii, a formei corpului sau incapacității fizice.
 •  Este interzisă utilizarea Trenulețului pasagerilor cu handicap fizic care nu permite utilizarea dispozitivelor de siguranță.

 

REGULAMENT – Water Zone

Vârsta recomandată: 3-15 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul „Water Zone ” și să se implice în activitățile organizate în acest spațiu.

Prin implicarea în acțiunile „Water Zone” utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. 

Organizatorul nu se face responsabil de orice consecință rezultată în urma necitirii regulamentului sau nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Implicarea în activitățile „Water Zone” se realizează pe răspundere proprie. Activitățile „Water Zone” se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 3-15 ani.

Participarea la activitatea acestui obiectiv se va face pe baza tichetelor OCC. Prețul pentru o sesiune de joacă este de 3 tichete.

Fiecare participant are dreptul la 10 baloane umplute cu apa.

Recomandăm celor care doresc să se implice în activitățile „Water Zone” să aibă asupra lor haine de schimb.

Organizatorul nu se face responsabil de eventualele probleme de sănătate (răceală, guturai etc.) care pot apărea ca urmare a implicării în activitățile „Water Zone”.

Persoanele care se implică în activitățile „Water Zone” sunt obligate să respecte toate indicațiile pe care coordonatorul spațiului „Water Zone” le va transmite. Este interzisă încălcarea condițiilor de siguranță. 

În momentul implicării în activitățile „Water Zone” este interzisă posesia obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

 Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona „Water Zone”.

Este interzis accesul cu mâncare, băutură sau gumă de mestecat.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în obiectivul „Water Zone” . În cazul în care se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Este interzisă intrarea persoanelor în spațiul „Water Zone” având asupra lor telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanțuri lungi în jurul gâtului, broșe cu ac și alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtător sau ceilalți participanți.

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Water Zone are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

 

REGULAMENT – Trambulina OCC

Vârsta recomandată: 3-14 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Trambulina OCC din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Trambulina OCC  se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14  ani și care se încadrează în greutatea de 45 de kg și înălțimea de 155 de cm.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Trambulina OCC”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Trambulina OCC” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Trambulina OCC se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Trambulina OCC se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 15 minute, în limita a maximum 5 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 15 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Trambulina OCC.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Trambulina OCC are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Trambulina cu corzi 

Vârsta recomandată: + 3 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Trambulina cu corzi din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Trambulina cu corzi  se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Trambulina cu corzi”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Trambulina cu corzi” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Trambulina cu corzi se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Trambulina cu corzi se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 15 minute, în limita a maximum 4 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 15 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Trambulina cu corzi.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Trambulina cu corzi are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Râul OCC 

Vârsta recomandată: 3-6 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  „Râul OCC” din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Râul OCC se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și care nu depășesc greutatea de 25 de kg.  

Bărcuța este utilizată numai în poziția șezut, orientat înspre direcția față. Este strict interzisă utilizarea bărcuțelor în alte poziții (pe burtă, pe spate, în picioare, în genunchi și în alte locuri decât pe traseul special amenajat).  

Participanții vor utiliza numai bărcuțele / dispozitivele puse la dispoziție de către organizator și vor respecta indicațiile primite din partea personalului autorizat.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara obiectivului.

Participanții nu au voie să își însușească bărcuțele / dispozitivele OCC, orice activitate de însușire a echipamentelor zonei Râul OCC și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Participanții vor utiliza „Râul OCC” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea și coborârea se fac exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate și semnalizate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Râul OCCse face pe baza Tichetelor FOC. Prețul unei ture pentru un copil este afișat la loc vizibil, în incinta obiectivului.

Utilizarea obiectivului Râul OCC se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea pe traseu; la punctul de pornire primește o bărcuță / un dispozitiv pe care se așază respectând indicațiile personalului specializat; nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. La finalul cursei, copilul va fi ajutat de personalul OCC, nefiind necesară intervenția părinților. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanţii răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Râul OCC.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Insula Lilliputare valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Piscina cu Bile – Bebe

Vârsta recomandată: 0-3 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Piscina cu Bile- Bebe din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Piscina cu Bile- Bebe  se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 3  ani.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv (de exemplu: bile), orice activitate de însușire a echipamentelor zonei „Piscina cu Bile- Bebe” și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Piscina cu bile- Bebe”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Piscina cu Bile- Bebe” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului „Piscina cu Bile- Bebe” se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Piscina cu Bile- Bebe se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 15 minute, în limita a maximum 30 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 15 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

În timpul jocului în „Piscina cu Bile- Bebe”, capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață, iar aceștia nu au voie să arunce cu bile peste plasa de protecție sau către alți copii. Nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. La finalul turei, copilul va fi ajutat de personalul OCC, nefiind necesară intervenția părinților. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Piscina cu Bile- Bebe.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, a sistemelor tip mp3, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Piscina cu Bile- Bebe  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Piscina cu Bile

Vârsta recomandată: 4-13 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Piscina cu Bile din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Piscina cu Bile  se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 13  ani și care se încadrează în greutatea de 45 de kg și înălțimea de 155 de cm.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv (de exemplu: bile), orice activitate de însușire a echipamentelor zonei „Piscina cu Bile” și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Piscina cu bile”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Piscina cu Bile” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului „Piscina cu Bile” se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Piscina cu Bile se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 15 minute, în limita a maximum 30 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 15 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

În timpul jocului în „Piscina cu Bile”, capul copiilor trebuie să fie întotdeauna la suprafață, iar aceștia nu au voie să arunce cu bile peste plasa de protecție sau către alți copii. Nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. La finalul turei, copilul va fi ajutat de personalul OCC, nefiind necesară intervenția părinților. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Piscina cu Bile.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, a sistemelor tip mp3, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Piscina cu Bile  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

 

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Misterium

Vârsta recomandată: +3 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Misterium din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Misterium  se adresează copiilor cu vârsta de peste 3  ani. Până la vârsta de 7 ani recomandăm accesul copiilor doar însoțiți de părinți.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv, orice activitate de însușire a echipamentelor zonei „Misterium” și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Misterium”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Misterium” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului „Misterium” se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Misterium se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ordine, în limita a maximum 15 persoane in acelasi timp. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. 

În timpul vizitei în „Misterium”, nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. La finalul turei, copilul va fi ajutat de personalul OCC, nefiind necesară intervenția părinților. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Misterium.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, a sistemelor tip mp3, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Misterium  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.


Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Groapa de nisip

Vârsta recomandată: 0-3 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Groapa de nisip din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Groapa de nisip   se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 3  ani.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de joc și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv (de exemplu: jucarii pentru nisip), orice activitate de însușire a echipamentelor zonei Groapa de nisip  și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului Groapa de nisip . Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Nisipul din obiectivul ”Groapa de nisip” este un nisip special pentru copii, astfel ca, Organizatorul nu se face responsabil de eventualele probleme de sănătate (alergii, exeme etc.) care pot apărea ca urmare a implicării în activitățile obiectivului ”Groapa de nisip”.

Participanții vor utiliza Groapa de nisip  respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Groapa de nisip  este GRATUIT.

Nu exista o limita de timp pentru ultilizarea obiectivului dar personalul OCC poate organiza un sistem de ture, în cazul în care există mai mulți doritori in acelasi timp.. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul.  

În timpul jocului în Groapa de nisip, iar aceștia nu au voie să arunce cu nisip sau jucarii in afara spatiului de joc sau către alți copii. Nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Groapa de nisip 

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, a sistemelor tip mp3, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului „Groapa de nisip”  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.


Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Grădina cu fluturi

Vârsta recomandată: 0 – 99 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  „Grădina cu fluturi” din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv, orice activitate de însușire a echipamentelor zonei „Grădina cu fluturi” și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Participanții nu au voie să afecteze habitatul fluturilor sau să îi rănească pe aceștia, în niciun fel. Nu este permisă hrănirea fluturilor. Vă rugăm să admirați fluturii fără a-i atinge. 

Participanții vor utiliza „Grădina cu fluturi” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Intrarea și ieșirea se fac exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate și semnalizate. 

În incinta obiectivului, este strict interzis consumul de băuturi sau mâncare.

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. 

Vizitarea obiectivului durează 15 de minute. Accesul în cadrul obiectivului Grădina cu fluturi se face pe baza Tichetelor FOC. Prețul unei vizite pentru o persoană este de 5 tichete. 

Accesul se face în ordinea sosirii, din spațiul destinat accesului în obiectiv, semnalizat ca atare. La expirarea timpului indicat și / sau la semnalul personalului OCC responsabil de obiectiv, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. 

Nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane. 

Numărul maxim de persoane care vizitează obiectivul în același timp nu poate depăși 30. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Grădina cu fluturi  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

 

 

 

REGULAMENT – Jucarii gonflabile mici

Vârsta recomandată: 0-3 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Gonflabile mici din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Gonflabile mici  se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 și 3  ani.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului Gonflabile mici. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Gonflabile mici respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Gonflabile mici se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Gonflabile mici  se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 5 minute, în limita a maximum 10 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 5 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Gonflabile mici.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Gonflabile mici  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Jucarii gonflabile mari

Vârsta recomandată: 4-13 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  Gonflabile mari din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Obiectivul Gonflabile mari  se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 13  ani și care se încadrează în greutatea de 45 de kg și înălțimea de 155 de cm.

Părinții și tutorii copiilor nu au acces în zona de urcare / coborâre și sunt rugați să aștepte minorul în afara perimetrului delimitat de organizator.

Este interzisă distrugerea obiectelor aflate în spațiului „Gonflabile mari”. Dacă totuși se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele / tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza Gonflabile mari” respectând cu strictețe indicațiile personalului OCC.

Urcarea sau coborârea se face exclusiv prin locurile indicate. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. De asemenea, este interzis accesul cu băuturi sau mâncare.

Accesul în cadrul obiectivului Gonflabile mari se face pe baza Tichetelor OCC. 

Utilizarea obiectivului Gonflabile mari se face după cum urmează: fiecare copil își așteaptă rândul pentru intrarea în obiectiv; accesul se face în ture de câte 5 minute, în limita a maximum 15 de copii pe tură. La semnalul personalului OCC, participanții sunt obligați să părăsească obiectivul. Solicitarea accesului unui copil după începerea unei ture presupune acceptul diminuării timpului de joacă, urmând să părăsească obiectivul la finalul turei în curs.  

În cazul în care un participant părăsește obiectivul înainte de expirarea celor 5 minute, organizatorul nu are obligația restituirii tichetelor sau contravaloarea acestora. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanții răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane aflate în zona Gonflabile mari.

În timpul utilizării obiectivului, este interzisă posesia telefoanelor mobile, căști wireless, a lanțurilor lungi în jurul gâtului și a obiectelor ascuțite, precum insigne, cuțite, bețe, creioane, pixuri, chei, coronițe, șepci și alte obiecte contondente. În cazul introducerii acestor obiecte de către un minor, părintele / tutorele este unicul responsabil pentru orice consecință, înțelegând și răspunzând pentru accidentele provocate sau distrugerile realizate. 

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Gonflabile mari  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.

 

 

REGULAMENT – Cinema OCC

Vârsta recomandată: 3-99 ani 

Prezentul regulament se aplică tuturor celor care doresc să utilizeze obiectivul  „Cinema OCC” din cadrul Festivalului Opera Copiilor (FOC).  

Prin accesarea acestui obiectiv, utilizatorul acceptă toate prevederile prezentului regulament. Organizatorul nu se face responsabil de nicio consecință rezultată în urma nerespectării clauzelor cuprinse mai jos.

Participanții nu au voie să își însușească elemente din obiectiv, orice activitate de însușire a echipamentelor zonei Cinema OCC și ale Festivalului Opera Copiilor va fi sancționată conform legislației în vigoare.

Este interzisă distrugerea obiectelor din și rezervate obiectivului Cinema OCC. În cazul în care se produce distrugerea unui astfel de obiect, părintele/tutorele își asumă responsabilitatea achitării contravalorii pagubelor. 

Participanții vor utiliza „Cinema OCC” respectând cu strictețe indicațiile echipei OCC.

Accesul la acest obiectiv se va face prin spațiul special amenajat de către organizator. Este strict interzis accesul în obiectiv prin alte locuri decât cele special amenajate și semnalizate. 

Accesul cu animalele de companie este strict interzis. 

Nu se permit jocuri ce pot pune în pericol integritatea fizică sau psihică a copilului. 

Participanții vor manifesta un comportament decent, care să nu deranjeze alte persoane. Participanţii răspund de bunurile personale. Se interzice împingerea / îmbrâncirea / bruscarea / lovirea altor persoane.

Prin prezența în cadrul Festivalului Opera Copiilor, persoanele din public își dau acordul pentru apariția în fotografiile și înregistrările realizate în cadrul evenimentului și folosirea ulterioară a acestora de către organizator.

Prezentul Regulament este afișat pe pagina de internet www.operacomica.ro și este aprobat prin decizie la nivelul conducerii OCC. Utilizarea obiectivului Cinema OCC  are valoare de acceptare integrală, liber consimțită și în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului Regulament.

Vă rugăm să îl citiți și să îl explicați copilului dumneavoastră.