Stagiunea UnderGrant 2023/2024

Tinerii creatori sunt așteptați în „Stagiunea UnderGrant”

După succesele înregistrate cu spectacolele câștigătoare la precedentele sesiuni de proiecte – „Heidi”, „Onix și Barton”, „Erus și Valea Răbdării”, „Bastien și Bastienne”, Opera Comică pentru Copii vine din nou în sprijinul tinerilor creatori și organizează a patra ediție a concursului de proiecte „Stagiunea UnderGrant”. Termenul limită pentru înscrieri este 15 septembrie 2023, la sediul din Calea Giulești nr. 16 sau prin email: occ.revista@gmail.com (cu link pentru descărcarea fișierului, nu cu atașament).

Instituția invită tinerii creatori (regizori, coregrafi, scenografi) să trimită propuneri de spectacole de operă / operetă / balet / musical / teatru, adaptate pentru copii. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: CV-ul candidatului, conceptul regizoral/coregrafic al spectacolului, conceptul scenografic (schițe decor/costume), coloana sonoră/partitura, publicul vizat și mesajul spectacolului.

Tinerii creatori ale căror dosare vor fi acceptate vor fi invitați în toamnă la discuții mai amănunțite despre posibila realizare a proiectului propus, în stagiunea 2023-2024.