Bubu și Anotimpurile (0-3 ani)
Gen: Alte evenimente / Vârsta recomandată: +3 ani / Sala UnderGrant

Spectacolul, după un concept semnat de Andreea Soare și Irina Furdui, este dedicat celor mai mici spectatori din România, cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani. Proiectul folosește elemente de stimulare senzorială cu scopul de a-i acomoda pe cei mici cu muzica clasică, prin aranjamente muzicale special realizate pentru ei de compozitorul Damian Vlad. Sunetele utilizate sunt calibrate timbral în așa fel încât să genereze copiilor o stare de receptivitate, de deschidere către lumea spectacolului.

Personajul principal creionat de echipa de creație și cel care va interacționa cu micii spectatori se numește BUBU, care ne-a declarat că își dorește să devină cel mai simpatic ghid al copiilor până în 3 ani către universuri magice ale anotimpurilor, sunetelor și limbajului mimico-gestual.
BUBU ȘI ANOTIMPURILE este primul spectacol realizat special pentru bebeluși și stimulează interacțiunea dintre copii și părinți, pentru că participarea părinților în timpul spectacolului este absolut necesară, chiar obligatorie. Proiectul propune un tip de interacțiune culturală cu efect și în afara spațiului de spectacol, oferind ustensile noi pe care părinții le pot utiliza mai departe, în comunicare cu copilul și introducerea lui treptată în lumea artistică.

Bubu și anotimpurile

spectacol muzical pentru bebeluși și părinții lor

 

Regia: Andreea Soare, Irina Furdui

Scenografia: Vladimir Turturica

Aranjamentele și producția muzicală: Damian Vlad

Consultant pe probleme de psihologia copilului: Gabriela Maalouf

 

Premiera mondială: București, Opera Comică pentru Copii, 21 mai 2022

Durata: 30 de minute