Abonamente OCC

Autor: Dana Macsim

 

VIP, GOLD, SILVER, BRONZE… pentru avanpremiere, premiere și reprezentații din Stagiunea 2018-2019!

Nu sunt medalii și nici variante de mașini…. sau poate, da! E un podium pentru publicul fidel, care-și poate alege să zboare cu mașina timpului OCC prin basme, deasupra unor Tărâmuri ale Făgăduinței, printre eroi de poveste…

N-aveți idee de câte ori am ales fără voie parcul cu plimbări aiurea sau un loc de joacă la întâmplare, cu tobogane rupte, miros de mici și praf. Și asta doar pentru că varianta intrării la un spectacol pentru copii era ratată. Sintagma SOLD OUT îmi producea deja alergii psihice, vecine cu depresia.

Între două job-uri, două întâlniri, cumpărături și trafic infernal, copilul meu îmi cerea timp pentru povești. Timp de calitate!

Voia să atingă personaje de care auzea la culcare, să vadă costume de prinți și prințese, lumi liliputane care-i vegheau somnul. Știa că le poate atinge aici, la Opera Comică pentru Copii, unde e suficient să scrii un mesaj de drag, ca la următoarea intrare în foaier să te aștepte baloane colorate și surprize de mulțumire că ești spectator fidel.

N-am găsit vreme să caut cea mai simplă soluție, până-ntr-o zi când… la finalul unui Gulliver apoteotic, mămici entuziaste, cu abonamente în mână, discutau despre viitorul spectacol.

Un abonament care-ți relaxează alegerile..

Un bilet de evadare a copilului din tine și-al celui de lângă tine, într-o lume în care poți să visezi cât vrei.

O mare de trăiri, cu valuri de emoții, asta e vacanța sonoră pe care o poți rezerva la Opera Comică pentru Copii, în noua stagiune, așa cum a făcut deja unul din mulțimea de spectatori fideli, Cristina Cristea – abonat Gold (5 abonamente Gold, în stagiunea 2018-2019):

1. Cum ați descoperit Opera Comică?

Media(mobile), prieteni

2. Ce vă fascinează cel mai mult din tot ce se întâmplă în lumea poveștilor aduse pe scenă de artiștii noștri?

Gradul ridicat de profesionalism al protagoniștilor, costumele uimitoare și inedite la fiecare spectacol, decorurile, amabilitatea fiecărui angajat OCC, de la poartă, intrare, plasatoare, până la dna Felicia Filip, prezentă la spectacole, ca o gazdă desăvârșită.

3. Cum simțiți că s-a schimbat copilul dvs, de când a intrat în contact cu universul magic al artei adevărate?

În familia noastră, muzica clasică și, în general, cea de bună calitate sunt nelipsite, fetele fac balet de la 3-4 ani. Pentru noi, spectacolele sunt festin de frumusețe și sunet. Suntem fascinați, ca adulti, iar fetele se simt ca acasă, ne încărcăm bateriile cu bucurie și stare de bine până la următoarea reprezentație.

Andreea Ionescu, un alt abonat fidel al reprezentațiilor noastre spune că a descoperit Opera Comica din povestile prietenilor care aveau deja abonamente. „ Ne spuneau despre spectacole. Apoi am cumpărat bilete la „Micuța Dorothy”, ne-a plăcut si am hotărât să ne facem abonament si noi.

Mi se par multe lucruri fascinante din ce se întâmplă la Opera Comică. Recunosc, mă bucur si eu de spectacole, nu doar fetița noastră. Îmi place să ascult muzică, să observ costumele, să aud vocile impresionante, să urmăresc poveștile. Costumele si decorurile completează tabloul fiecărui eveniment. Îmi place că artiștii sunt oameni calzi, apropiați de public.

Tururile din spatele cortinei ne arată lucruri pe care nu le știam, ne fac curioși să cercetăm mai mult din lumea spectacolelor. Caietele de prezentare, cu detalii despre toți cei implicați, ne sunt de folos, iar acasă repovestim ce ne-a plăcut si ne reamintim privind fotografiile. Pe lângă toate acestea, comunicarea cu noi a fost excelentă si mulțumim pentru acest aspect.

De când venim la Opera Comică, fetița noastră a devenit mai interesată de lumea spectacolelor. Prin casă dansează balet. Ascultă cu plăcere muzică. Ne invită pe scenă sau la tururi în spatele cortinei. A observat că spectacolele pot fi diferite: balet, operă, musical. Așteaptă curioasă fiecare nouă reprezentație.

Vă mulțumim pentru ceea ce faceți, pentru că ne dați ocazia să intrăm în lumea artei! ”

Noi vă mulțumim pentru că ne ajutați să fim mai buni cu fiecare nouă stagiune! Acum știm sigur că bolizii pe care vi-i arătăm în showroom-ul sălilor de spectacole prind viteze amețitoare în sufletele voastre și grație energiei pe care ne-o transmiteți și pe care v-o redăm mai vie, mai proaspătă și plină de surprize.

Așa cum v-am promis, găsiți mai jos variantele de echipare a emoțiilor din sălile noastre. Deși au nume diferite, păstrează aceeași intensitate:

 

NOU – Abonamente Premiere OCC – Gold (500 lei) Silver (400 lei) Bronze (300 lei) – loc asigurat la cele 5 premiere din Sala Mare +  puzzle si caiet program la fiecare premieră + set cadou cu produse promoționale la prima vizită
NOU – Abonamente Avanpremiere OCC – Gold (250 lei) Silver (200 lei) Bronze (150 lei) – loc asigurat la cele 5 avanpremiere din Sala Mare +  set cadou cu produse promoționale la prima vizită
Abonamente Clasic OCC – VIP (500 lei) Gold (300 lei) Silver (250 lei) Bronze (200 lei) – loc asigurat la 10 reprezentații de weekend, în Sala Mare, cu excepția  premierelor si avanpremierelor +  set cadou cu produse promoționale la prima vizită

Abonamentele pot fi achiziționate de aici: https://www.bilete.ro/abonamente-opera-comica/