Abonamentele OCC, cadoul perfect de Crăciun
Se apropie sărbătorile de iarnă iar tu ai început  deja să te gândești la idei de cadouri pentru copii? Într-o eră a mass-marketului și a digitalizării, alegerea unui lucru cu adevărat prețios pare ceva aproape imposibil. Opera Comică pentru Copii e aici pentru a ajuta părinții în momentele de cumpănă ca acesta și pentru a-i îndruma către cea mai bună variantă, croită în jurul nevoilor micuților lor!
Abonamentele OCC au fost gândite pentru a satisface dorințele publicului fidel, dar și pentru a deschide calea noilor spectatori spre o prietenie de durată cu echipa noastră. Stagiunea 2023/2024 e plină de surprize și de evenimente care consolidează relația celor mici cu lumea fantastică a artelor. Spectacole renumite în toată lumea, târguri pline de magie, ateliere de creație și dezvoltare și multe alte activități vin în întâmpinarea celor mici pentru a-i introduce într-o lume unde totul e posibil; o lume în care pot deveni cea mai bună variantă a lor, ghidați de numeroși specialiști în domeniu.
Abonamentele sunt valabile până la finalul stagiunii și îndeplinesc diferite funcții, în raport cu nevoile micilor spectatori. Ele asigură 10 locuri la spectacolele din programul Operei Comice pentru Copii, excepție făcând premierele și avanpremierele stagiunii curente. În felul acesta, părinții pot veni la spectacolele de la Sala Mare cu siguranța că micuții lor se vor bucura din plin de aceste experiențe unice! Așadar, nu  mai este nevoie ca biletele să fie vânate cu luni înainte de reprezentațiile artistice, ci ele vor fi selectate doar cu o săptămână în avans. Știm cât de dificil este să faci planuri în zilele noastre și tocmai pentru a oferi flexibilitate programului părinților, OCC a gândit varianta prin care nimic să nu stea între cei mici și dorințele lor.  Pe lângă avantajul de a alege cele mai bune locuri la evenimentele noastre, micuții vor primi câte un produs promoțional pentru fiecare spectacol!

De-a lungul timpului, am încercat să facem din Opera Comică pentru Copii un spațiu unde fericirea și recunoștința sunt la ele acasă! Tocmai de asta, ne-am dorit ca legătura dintre cei mici și echipa noastră să fie una plină de căldură și familiaritate. Astfel, spectatorii care optează pentru Abonamentele OCC vor fi întâmpinați în foaier, la fiecare spectacol ales, de către colega noastră Iris! Fiecare întâlnire dintre micuți și Iris va fi prilej de bucurie, întrucât cadourile pe

care ei le vor primi vor deveni parte din experiența OCC. Credem că cele mai frumoase gesturi de prietenie sunt acelea care apar spontan și care rămân, inevitabil, în amintirea copiilor.

Veștile bune nu se opresc aici! Anul acesta, publicul fidel al Operei Comice pentru Copii a avut intrarea asigurată la Poveste de Crăciun, cel mai așteptat eveniment al iernii 2023. Spectacolul mozaic, în regia lui Cristian Mihăilescu, reunește momente artistice de amploare și devine semnătura OCC a lunii Decembrie.
Pentru că fiecare prietenie de durată înseamnă enorm în dezvoltarea celor mici, Abonamentele OCC aduc la un loc beneficii gândite pentru ca ei să se simtă aici ca acasă! Puteți accesa site-ul nostru pentru mai multe detalii referitoare la ofertele OCC, cât și pentru a fi la curent cu cele mai noi știri despre evenimentele magice ale acestei stagiuni!
Vă așteptăm în familia OCC, unde fiecare întâlnire stă sub semnul fericirii celor mici!
un articol de Amalia Tănase