Gala Puccini – O mio babbino caro
Gen: Toate / Vârsta recomandată: +7 ani / Sala Mare

La final de stagiune, Opera Comică pentru Copii invită publicul de +7 ani să ia parte la o seară extraordinară dedicată marelui compozitor italian Giacomo Puccini și celei mai îndrăgite arii din repertoriul său, „O mio babbino caro” („O, tăticul meu iubit”). Gala Puccini promite să fie un eveniment de excepție, un concert spectacol desfășurat în premieră la Opera Comică pentru Copii, pe data de 29 iunie 2024, începând cu ora 19:00, în Sala Mare.

Această seară de neuitat va fi o ocazie unică de a experimenta farmecul și emoția operei italiene prin intermediul unui program artistic impresionant. Spectatorii vor fi introduși în atmosfera plină de pasiune și dramatism a unora dintre cele mai renumite opere ale lui Puccini, precum „Boema”, „Tosca”, „Madame Butterfly”, „Gianni Schicchi” și „Turandot”.

Pe scenă, alături de soliștii Operei Comice pentru Copii și de impresionanta orchestră pucciniană, vor urca invitați speciali de la Operele Naționale din țară. Un moment deosebit al galei va fi recitalul baritonului Mihai Damian, solistul care a cucerit inimile publicului și a câștigat concursul „Verum Solitus Vocal Competition 2023”. Cu vocea sa puternică și emoționantă, Mihai Damian va încânta audiența cu interpretări remarcabile.

Gala care îi poartă numelui marelui compozitor va fi o incursiune în lumea fascinantă a operei italiene și a geniului lui Giacomo Puccini.