Îți plac caii? Atunci vei adora Basmele cu cai de la Opera Comică pentru Copii

Dacă nu îl cunoașteți pe Vali Vasilescu, e momentul să o faceți. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cascadori români, a dublat actori celebri în filme ca Cei trei mușchetari și Cold Mountain iar când nu colaborează cu nume ca Orlando Bloom, Danny Trejo, Jude Law sau Christoph Waltz, concepe basme pentru copii realizate cu ajutorul cailor săi andaluzi. Alături de superbele patrupede, Vali Vasilescu ne poartă pe toți, fie copii, fie adulți, într-o lume accesibilă doar inițiaților.

Din 15 decembrie, spectacolul Basme cu cai vine în Grădina Operei Comice pentru Copii, special amenajată pentru acest eveniment, ca parte a Târgului Poveste de Crăciun și ne permite tuturor să privim de foarte aproape un show care taie răsuflarea.  Personajele principale sunt caii, desigur, de care suntem convinși că vă veți îndrăgosti. Alături de ei vin Zăpada, simbolul definitoriu al iernii și Crivățul, vântul hibernal tăios și plin de forță. Întâlnirea lor produce scântei. Vom fi martorii unei povești de dragoste, care ca orice istorie de iubire are capacitatea de a transforma realitatea și a crea minuni. 

Vali Vasilescu și cascadorii din echipa sa ne-au pregătit o demonstrație fascinantă de acrobație și echitație, realizată cu jocuri de lumini și sunete și efecte pirotehnice. O demonstrație demnă de filmele cu super eroi, care va satisface din plin gustul pentru aventură și adrenalină al celor mici și mari.

Iar la final, ca bonus puteți face cunoștință personal cu toți caii implicați în spectacol. Îi puteți atinge, mângâia, le puteți vorbi și chiar vă puteți fotografia alături de aceștia, pentru ca amintirea să rămână și imprimată peste timp.

Reprezentațiile Basme cu cai se vor desfășura între 15 și 23 decembrie în Grădina Operei Comice pentru Copii, au o durată de 30 de minute iar bilete poți lua din rețeaua bilete.ro.