Ziua a doua de FOC

N-ai reușit să ajungi ieri în Festivalul Opera Copiilor?
Mai ai încă 5 zile la dispoziție, până pe 3 iunie, pentru a te bucura de zecile de activități culturale, educaționale, sportive și recreative disponibile în incinta Operei Comice pentru Copii doar în această săptămână, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!

Iată ce poți face GRATUIT astăzi, 30 mai, în Calea Giulești nr. 16, începând de la ora 10:00:

– GRĂDINA CU FLUTURI: plimbare inedită pe acoperișul clădirii OCC, prin cea mai mare grădină cu fluturi vii din România
– GRĂDINA CU JOCURI: joacă, pictură și relaxare pentru întreaga familie – o ocazie bună pentru a te antrena pentru unul dintre cele 3 campionate pe care ți le-am pregătit în festival: Campionat Kendama OCC pe 1 iunie, Campionat Quoridor OCC pe 2 iunie și Campionat Kingdomino OCC pe 3 iunie!
– EXPO OCC: vizitarea expoziției de jur împrejurul clădirii OCC, pentru a afla cele mai importante realizări ale noastre din primii 20 de ani de existență.
– AVENTURA PARC: tiroliană și escaladă într-un spațiu inspirat de poveștile Operei Comice pentru Copii

De asemenea, astăzi, de la ora 11:00, în AMFITEATRUL FOC, inaugurat ieri, peste 500 de copii din școlile și grădinițele capitalei se vor bucura de spectacolul „Alice în Țara Minunilor”, susținut de invitații noștri de la Ateneul din Iași. În perioada 1-3 iunie, începând de la 20:30, Amfiteatrul FOC găzduiește cele trei evenimente de gală din Festivalul Opera Copiilor, cu intrarea liberă, în limita locurilor disponibile: Gala Școlilor de Balet pe 1 iunie, Gala Cantus Mundi pe 2 iunie și Gala extraordinară – „Muzica desenelor animate” pe 3 iunie.

Al doilea spectacol invitat al zilei se joacă, pentru a doua zi consecutiv, de la ora 11:00 și de la ora 13:00, în Sala UnderGrant. Colegii de la Teatrul Regina Maria din Oradea ne-au pregătit o experiență 3D cu adevărat spectaculoasă în „O mie și una de frontiere (Povestea lui Aladin)”.

Urmărește Festivalul Opera Copiilor pentru a afla ce alte surprize te așteaptă începând de azi și până duminică noaptea!

#ZileDeFOC #ziua2 #FOC2018 #OCC20 #operacomicăpentrucopii