Opera Comică pentru Copii – parfumul vostru cu note de vârf magice!

A mai trecut un an de poveste!

Cu săli arhipline, premiere care rivalizează cu ecranizările, cu vechi și noi prieteni, cu proiecte reușite peste așteptări și zâmbete la fiecare salut. Ne-am apropiat atât de mult de voi, încât vă simțim parfumul. Un parfum nostalgic acum, pentru că s-a mai încheiat o stagiune la Opera Comică pentru Copii. Dar vacanța noastră este activă. Acum avem tabere de vară, apoi pregătim stagiunea care se apropie.

Știți că anotimpurile joacă un rol important în folosirea și alegerea parfumurilor. De aceea, am ales pentru toamnă o aromă a dăruirii necondiționate, Erus în Valea Generozității, o nouă călătorie plină de peripeţii, imaginată de consilierul în nutriţie şi fondatorul site-ului ViataVerdeViu, Alec Blenche. Tot în Sala UnderGrant va pluti și parfumul Scufiței Roșii, provocarea regizorală și coregrafică a Andreei Soare care aduce în noiembrie premiera baletului cu același nume. Surpriza regizorală oferă un final deschis publicului care va alege cursul poveștii.

Esența frumuseții, cu note de vârf care rivalizează cu verdele crud, cu brocarturi spectaculoase și tul-uri care răspândesc parfumul, este adusă de ”Frumoasa din pădurea adormită”, unul dintre cele mai îndrăgite balete din repertoriul internațional. Cătălin Caracaș mai pune un pariu, după ce le-a câștigat pe cele cu ”Spărgătorul de nuci”, ”Lumea păpușilor”, ”Don Quijote” și ”Pinocchio” și aruncă în lume o superproducție clasică, parfumată cu zâne, domnițe de la curte și cavaleri ne-nfricați. Lucrarea lui P.I. Ceaikovski va colora în octombrie Scena Mare a Operei Comice, cu emoția unui spectacol feeric. Până atunci însă, o să vă scurtăm cu siguranță vacanța, pentru că o să vă doriți să împărțim același spațiu cu Festivalul „George Enescu” pentru Copii. Mari lucrări prezentate în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, vor fi reproduse în oglindă, pe înțelesul celor mici.

O toamnă, așadar, plină de parfumuri fresh, florale, în note grave sau jucăușe, răscolind fiecare cartier din Capitală, oriunde v-ați afla. ,,Sunetul Muzicii”, ,,Motanul încălțat”,  ,,Spărgătorul de nuci” și opera ,,Hansel și Gretel” în Sala Mare, „Bastien si Bastienne” ,,Lunatici”, ,,Poveste vieneză”, „Erus si Valea Răbdării”, la Sala UnderGrant, ,,Orchestra lui Nino” ,,Carnavalul Animalelor” ,,Petrică și Lupul” în Salonul Mozart sunt doar câteva reprezentații care vor încheia anul 2019.

Și, ca să nu citiți doar cronici de după spectacole, e mai sigur să vă cumpărați accesul fără emoții la spectacolele stagiunii. Indiferent ce veți alege, Sala Mare, cu parfumul Clasic OCC VIP (500 lei), GOLD (300 lei), SILVER (250 lei), BRONZE (200), Sălile Mici (200 lei) sau parfumul BUSINESS, toate sunt create în laboratoarele noastre, cu note de vârf amuzante și jucăușe care trec repede și lasă loc notelor de mijloc, optimiste sau melancolice, pentru ca, în final, să vă rămână-n suflet notele de bază, tari și persistente ale spectacolelor-eveniment. Câteva picături de parfum și, gata, altă stare de spirit cu multă poftă de viață. Parfumul de la OCC are efect terapeutic, știți asta! Trezește emoții, scoate la lumină amintiri și stări demult uitate. Te ajută să nu uiți nimic din ceea ce-ți face bine!

De regulă, parfumul se testează pe piele, pentru că devine unic pentru cel care-l folosește. Aici, la Opera Comică pentru Copii, el se testează pe suflet, subtil și în timp. Pătrunde în toată ființa ta și rămâne acolo, cu notele lui de vârf, de mijloc și de bază! De aceea, noi, spectatorii fideli, ne recunoaștem după parfum!

Pont: Dacă n-ați fost niciodată aici, oferiți-vă un pic de timp să se așeze pe pielea voastră parfumul din foaier, căci prima impresia și implicit primul miros pe care îl veți resimți va conta pentru nota de bază care va apărea după primul spectacol…. un parfum care va rămâne mult, mult timp….

Pentru informații suplimentare și consiliere în alegerea abonamentelor parfumate, puteți suna la 0751 186 028 sau scrie la occ.abonamente@gmail.com. În funcție de varianta aleasă, abonamentele cuprind puzzle-uri, seturi cadou și obiecte promoționale OCC.

Dana Macsim