MAGAZIN OCC

 

 

PUZZLE-URI personalizate cu spectacolele Operei Comice pentru Copii: Hansel și Gretel, Lumea Păpușilor, Cenușăreasa, Spărgătorul de Nuci, Don Quijote, Flaurul Fermecat, Hapciu în Re Major, Fetița cu Chibrituri, Răpirea din Serai, Micuța Dorothy, Jack și Vrejul de Fasole, Pinoccio, Munchhausen, Peter Pan.

Preț: 40 lei, comanda aici: http://bit.ly/2opcYg8

 

 

 

DVD-URI cu spectacolele Operei Comice pentru Copii: Hansel și Gretel, Fetița cu Chibrituri, Flautul Fermecat, Hapciu în Re Major.

Preț: 20 lei, comandă aici: http://bit.ly/2opcYg8

 

CĂNI personalizate cu spectacolele Operei Comice pentru Copii: Pinoccio, Don Quijote, Fetița cu Chibrituri, Hapciu în Re Major, Flautul Fermecat, Micuța Dorothy, Jack și Vrejul de Fasole, Spărgătorul de Nuci, Harap Alb, Ivan Turbincă, Frumoasa Vasilisa.

Preț: 30 lei, comandă aici: occ.magazin@gmail.com*

 

 

INSIGNE și MAGNEȚI personalizați cu spectacolele Operei Comice pentru Copii: Lumea Păpușilor, Don Quijote, Pinoccio, Hapciu în Re Major, Fetița cu Chibrituri, Flautul Fermecat, Micuța Dorothy, Jack și Vrejul de Fasole, Munchhausen, Spărgătorul de Nuci, Harap Alb, Ivan Turbincă, Frumoasa Vasilisa.

Preț: insigna 5 lei, magnet 12 lei, comandă aici: occ.magazin@gmail.com*

 

*Pentru comenzile prin e-mail vă rugam specificați produsul dorit, adresa de livrare și numarul de telefon pentru confirmare. Prețul transportului este de 20 de lei.